Ingrediente:

    5 ouă 125 g zahăr 140 g făină sare esență de vanilie cireșe/căpțuni/piersici/afine/zmeură

Mod de preparare:

Fructele se spală și se lasă la scurs. Dacă avem sâmburi îi scoatem cu atenție.

Facem pandișpanul - se bat bine albușurile cu un praf de sare. Când spuma este tare, se pune zahărul și se bate în continuare până ce se obține o spumă tare. Se adaugă treptat gălbenușurile, zăharul vanilat și sarea. Se mixează câteva secunde. 

După aceea se adaugă faina cernuta (toata deodată) și se amestecă delicat cu o paletă de jos în sus pana se incorporează. Se toarnă compoziția intr-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se netezește cu spatula.

Următorul pas este adăugarea fructelor peste compoziția din tavă. Se pune tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade, pentru 20-25 de minute. Se așteaptă să se răcească complet înainte de a fi servită.

Poftă bună!

Descoperă câte calorii au alimentele pe care le consumi!

https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html