Modelele de bijuterii aflate în topul tendințelor au și accente fresh, contemporane, dar și note retro, fiind înzestrate cu un design fermecător. Cu siguranță vei găsi cel puțin o piesă care să se integreze cu succes în outfiturile tale de zi cu zi, dar și în cele de la ocaziile speciale. 

Descoperă în continuare ce bijuterii din aur sunt la modă în 2022 și în ce combinații le poți purta pentru efecte vestimentare de neuitat. 

  1. Bijuteriile din aur cu perle, la modă și în 2022

Perlele au fost dintotdeauna asociate cu ținute rafinate, însă în ultimele sezoane au demonstrat că sunt extrem de versatile. Bijuteriile din aur cu perle pot fi integrate cu ușurință în diverse stiluri vestimentare, chiar și într-o combinație casual. Spre exemplu, poți să porți o pereche de cercei cu perle mici la un outfit alcătuit din blugi și un tricou simplu. 

Alte bijuterii cu perle care merită adăugate în colecția ta de bijuterii sunt colierele la baza gâtului și broșele. Nu trebuie să îți faci griji în privința faptului că se vor demoda fiindcă perlele sunt bijuterii atemporale, așa că merită investiția din plin. Niciuna dintre piese nu va ține cont de trecerea timpului, ceea ce înseamnă că le vei putea purta ani la rând și poate chiar dărui mai departe fiicei tale. 

  2. Cerceii lungi din aur, cele mai căutate bijuterii din aur în 2022

Nu există reprezentantă a sexului frumos care să nu suspine atunci când vede o pereche de cercei lungi din aur. Sunt sofisticați, feminini și senzuali, astfel că este imposibil să nu faci cuceriri atunci când îi porți. Se poartă o diversitate de modele -  cu forme geometrice, pietre colorate, cănăfiori, bile, fluturi ori inimi. Optează pentru modelul care se pliază pe personalitatea ta, dar care îți avantajează și trăsăturile faciale. De exemplu, știai că specialiștii în bijuterii recomandă să porți cerceii în funcție de forma feței? Pentru femeile care au forma feței pătrată sunt indicați cerceii rotunzi, în timp ce pentru cele cu fața alungită sunt ideali cerceii cu forme geometrice. În schimb, dacă te numeri printre femeile care au forma feței triunghiulară, experții îți recomandă cerceii de tip candelabru. Ca să te convingi de aceste sfaturi de specialitate, cel mai bine este să probezi și să verifici singură în oglindă rezultatele pentru fiecare model în parte.

3. Bijuteriile din aur cu pietre colorate nu lipsesc din topul tendințelor

Încă o tendință care s-a făcut remarcată în acest an are în prim plan bijuteriile din aur cu pietre colorate. Orice femeie merită să aibă cel puțin un accesoriu cu pietre prețioase în trusa de bijuterii. Cuvintele cheie care descriu cel mai bine această tendință sunt eleganță, strălucire, feminitate și opulență. Pietrele prețioase de citrin, ametist, cuarț și topaz sunt doar câteva dintre pietrele încrustate în cerceii, inelele, lănțișoarele din aur alb, galben sau roz prezente în gama de bijuterii din aur Maia Bijou

Ieși din zona de comoditate vestimentară și decorează-ți ținutele cu cele mai frumoase bijuterii din aur cu pietre, chiar dacă nu participi la un eveniment special. Le poți purta la ținute de zi cu zi, la birou, la o întâlnire cu prietenii, la o cină romantică cu partenerul de cuplu ori la petrecerile de cocktail. Senzația pe care ți-o vor stârni în tine este de neprețuit. Te vei simți o femeie frumoasă, încrezătoare în propriile atuuri, gata să cucerești lumea. Poartă-le des în acest an și lupta pentru atingerea obiectivelor va părea floare la ureche.

4. Lănțișoarele din aur cu pandantive, mereu la modă

Alte bijuterii cu caracter atemporal care reprezintă o investiție de încredere sunt lănțișoarele din aur cu pandantive. Poți opta pentru modele cu pietre prețioase, cu bănuț, cu cerc, cu model geometric ori cu diverse figurine. Diversitatea de modele din magazine te va ajuta să găsești modele de cercei pe care să le asortezi cu ușurință. 

Lungi sau la baza gâtului, aceste bijuterii completează cu stil orice ținută. Dacă îți plac lănțișoarele simple, poți apela la un truc chic care te va scoate mereu în evidență. Poartă împreună două ori trei modele de diferite lungimi. Efectul va fi wow!

Care sunt modelele de bijuterii din aur care se pliază cel mai bine pe stilul tău vestimentar, dar și pe personalitatea ta? 

 

Sursa foto fr si main: Fotografie creată de SKG Photography, de la Pexels