Delia Matache renunta la mașină: și-a luat bicicletă

Cu toții ne îndreptăm spre un stil de viață cât mai sănătos, care să fie în armonie cu dezvoltarea noastră și a mediul, iar un trai sustenabil este ținta viitorul apropiat.

Delia Matache face deja un pas în față, renunțând la mașină pentru a pedala pe noua sa bicicletă. Nu doar că nu poluează mediul, ci a găsit încă o modalitate de a face mișcare într-un mod cât se poate de sănătos.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia iubește sportul, face zilnic exerciții și iese la alergat în parc. Obișnuiește să nu se uite la bani atunci când face o achiziție, uneori uimind prin alegerile sale scumpe.

Contrar așteptărilor multora, de data aceasta cântăreața nu a scos din buzunar o sumă prea mare pentru noua achiziție. Bicicleta Deliei a costat o sumă modică de 1500 de lei, potrivit wowbiz.ro

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Delia este cunoscută ca una dintre cele mai iubite și rebele cântărețe din țara noastră, având și rolul de jurat la două emisiuni: X Factor și iUmor. Născută pe 07.02.1982, în București, Delia este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu. A absolvit Liceul de Muzică 'Dinu Lipatti' și apoi a urmat Conservatorul.