Ce s-a întâmplat cu prințesa Charlene în Africa de Sud?

Prințesa Charlene a plecat în țara unde a copilărit cu scopul de susține campania împotriva braconajului rinocerilor. Aici însă a căpătat o patologie în sfera ORL, care s-a agravat și a necesitat intervenție chirurgicală, urmând o recuperare lungă cu o serie de restricții, printre care și aceea de a zbura cu avionul.

Imediat ce s-a recueprat complet, prințesa Charlene s-a întors în Monaco, fiind pozată de către paparazzi pe aeroportul din Nisa strângându-și în brațe copii.

Avionul prințesei Charlene  a aterizat pe 8 noiembrie, la ora 8:30.

Imagini cu aceasta alături de familia sa și câinele năstrușnic au fost deja postate de către mai multe publicații.

Îmbrăcată într-o ținută clasică și elegantă, cu cizme negre lungi, fustă midi în nuanțe de bej și o haina neagră, prințesa Charlene abia a putut ține în lesă câinele jucăuș care o însoțea.

Despre prințesa Charlene

Charlene Wittstock s-a născut în Bulawayo, al doilea oraș ca mărime din Zimbabwe, iar la vârstă de 12 ani, familia ei s-a mutat în Africa de Sud. Înainte de a participa la JO din Sydney, ea și-a reprezentat țara la Jocurile Commonwealth. Prințul Albert al II-lea, 53 de ani, și el fost atlet, conduce Monaco de la moartea tatălui sau, prințul Rainier al III-lea, în 2005, relateaza bzi.ro

Charlene și Albert de Monaco au împreună doi copii gemeni de șase ani, în timp ce prințul mai are doi copii nelegitimi.