Se spune că alegerea și utilizarea unui parfum este o chestiune personală și individuală, asta pentru că fiecare are propriile preferințe și gusturi, inclusiv în ce priveşte aroma pe care o poartă pe piele sau haine. Pe piață se găsesc parfumuri de femei, parfumuri de bărbați, dar și unisex, iar avantajele celui din urmă te-ar putea convinge pentru următoarea ta alegere. 

De ce ar trebui să încerci un parfum unisex? În primul rând, va fi amuzant ca tu și persoana iubită să folosiți aceleași arome. Mai apoi, mixul de note are menirea să facă o femeie să simtă energia și puterea masculină, iar un bărbat să perceapă mai bine eleganța specific feminină. 

Vei găsi mai jos 3 motive pentru care să-ți îndrepți atenția și să cumeperi un parfum unisex: 

Îl vei folosi atât tu, cât și persoana iubită

Acest tip de mirosuri sunt la fel de populare și variate ca variantele destinate exclusiv femeilor sau bărbaților. Găsești parfumuri unisex de la Infinite Love în numeroase arome, de la diverse branduri, dintre care îl poţi alege pe cel potrivit. Trebuie să știi că se potrivește de minune cuplurilor, iar marele avantaj este că-l puteți folosi amândoi. 

În compoziția parfumurilor unisex se regăsesc întotdeauna atât note de damă, cât și note masculine, făcându-se ușor trecerea între ele, astfel încât aromele să se potrivească ambelor sexe. 

Parfumul unisex creează impresia de armonie 

Tocmai pentru că are atât note proaspete, ușor dulci, specifice parfumurilor de damă, cât și arome orientale, lemnoase, pentru bărbați, parfumurile unisex creează cu succes ideea de armonie. Iar dacă sunteți persoane romantice, veți simți o legătură și mai puternică între voi. Deși e același parfum, va mirosi diferit pe fiecare dintre voi, pentru că efectul notelor este dat de pH-ul pielii fiecărei persoane în parte. Nu uitați că pentru a intensifica aroma e important să-l aplicați în zonele unde se simte cel mai intens pulsul, cum ar fi încheieturile mâinilor și picioarelor, zona gâtului, a cefei sau chiar la tâmple. Pentru a păstra mirosul intens, reîmprospătați parfumul de mai multe ori pe parcursul unei zile. 

Ai frați sau surori mai mici? Toată familia îl poate folosi

Dincolo de partea romantică și de ideea de cuplu, un parfum unisex este potrivit și dacă ai frați și surori, în special mai mici, care obișnuiesc să împrumute din lucrurile tale. Dacă ești o persoană generoasă și obișnuiești să împarți totul cu familia, atunci un parfum unisex pe care să-l folosească și fratele tău adolescent sau sora mai mică este ideal. 

De asemenea, le poți face cadou părinților tăi un parfum unisex pe care să-l poată utiliza împreună. Și pentru că tot am pomenit de cadouri, acest tip de parfum este ideal de dăruit, în special atunci când nu cunoști foarte bine persoana respectivă. Așadar, ești în căutarea unui dar pentru o veche amică din liceu sau facultate sau pentru un coleg sau o colegă de birou? Varianta unui parfum unisex este de luat în calcul, asta pentru că există numeroase șanse ca acest tip de parfum să i se potrivească, indiferent de preferințele sale în materie de note parfumate. 


Folosește parfumuri unisex acasă, alături de persoana iubită, pentru a puncta încă o dată ideea de armonie în relația voastră. Împarte-l cu frații și surorile sau cu colega sau colegul de apartament, oferă-l cadou unor persoane care nu-ți sunt apropiate sau bucură-te chiar tu de el, ca atare, fără să-l împarți cu cineva. Nu uita că parfumurile se aleg întotdeauna ținând cont de gusturile proprii și de personalitate. 

Sursa foto: Imagine de AVAKA photo de la Pixabay