CUM SĂ CUREȚI ENERGIILE NEGATIVE Ce sunt "energiile negative"?

Trebuie să înțelegi în primul rând că nu ar trebui să îți fie frică de vibrațiile scăzute de energie. Ele sunt doar atât - vibrații scăzute de energie și atât și nu te pot afecta decât în măsura în care tu permiți acest lucru, lăsându-te purtat/ă în aaceastă dinamică.

Este ușor să observi astfel de energii. Ele se acumulează în urma certurilor, tensiunilor, bolilor... sentimentelor de vulnerabilitate și nefericirii. Acceptă-le ca parte integrantă a acestui Univers, dar împuternicește-te prin decizii conștiente. Adică, nu uita că ne stă 100% în putere să alegem cu ce fel de energii să ne înconjurăm.

Evident, având în vedere că energiile pozitive ne ridică nivelul de trai, ne ajută să ne relaxăm, să privim cu optimism viața și să găsim soluții, este de preferat să alegem să ne înconjurăm de astfel de energii.

Îți recomandăm și: 62 de semne care arata daca ai o vibratie joasa sau inalta

15 intrebari pe care sa ti le pui atunci cand ti-a scazut vibratia

Cum să îți cureți casa de energii negative din casă - Arde salvie

Energiile negative persistă în casele noastre dragi, în spațiile de lucru și evident, ne afectează. O cameră energizantă pozitiv ar trebui să se simtă ușoară, plăcută, proaspătă și să dea un sentiment primitor.

Așa cum avem grijă să curățăm murdăria fizică, a scăpa de energiile negative presupune de asemenea o practică. Ai nevoie doar de 5-10 minute pe zi pentru a transforma energia unui spațiu.

Una dintre cele mai rapide și ușoare modalități este să arzi salvie. Planta de salvie este considerată sacră în multe culturi, de mii de ani. Și arderea salviei era folosită pentru numeroase scopuri în ceremonii ritualice, de vindecare și de inițiere. Și astăzi folosim salvia pentru a purifica spații și pentru a crește nivelul de vibrație al unui spațiu.

Foto: CoralAntlerCreative/ Shutterstock

Mirosul salviei arse are puterea de a neutraliza energia negativă și a o îndepărta prin intermediul fumului. Iată cum poți să arzi salvia, conform unor informații oferite de blog.elverostore.ro:

"Trei lucruri sunt importante când arzi salvie alba.

Primul, salvia (bineînțeles!); al doilea, un chibrit sau o brichetă; al treilea, un recipient în care să colectați cenușa.

Se aprinde salvia, o lăsați să ardă cateva secunde apoi stingeți flacăra. Când apare fumul alb și aromat, sunteți gata de fumigații si purificări.

Înainte de a aprinde salvia e bine să aveți clară intenția de purificare (o puteți verbaliza dacă vă ajută și locul permite) și îndepărtare a energiei grosiere din casă, cristale, aură, etc. Mișcările mâinii ce ține salvia vor fi levogire (invers acelor de ceas) și puteți intona o mantră (Om Many Padme Hum) sau spune o rugaciune (Tatăl Nostru).

O altă modalitate de a arde salvia apiana este de a o pune alături de tămâie, smirnă sau alte ierburi sacre pe cărbune încins ori pe sita unei candele cu lumânare. Aromele se vor amesteca iar nările voastre vor fi bucuroase de noi experiențe."

Cum să cureți energia negativă din ființă (corp, suflet, spirit) - Binecuvântează
 

Pentru curățarea energiilor negative de la nivelul ființei, folosiți această tehnică puternică și eficientă propusă de Christie Marie Sheldon - Vindecare Instantă din partea Universului, îi spune ea, pe care am testat-o și noi. Sigur, este de asemenea o tehnică folosită din vechi timpuri de oameni, dar trebuie să ne deschidem sufletele penru a reaccesa aceste unelte spirituale.

Foto: Rawpixel.com/ Shutterstock

Ce trebuie să faci atunci când te simți captat/ă într-o vibrație scăzută de anxietate, îngrijorare, frică, etc.?

Folosește energia puternică și foarte înaltă a binecuvântării. Îți crești vibrația și te îndepărtezi de energii negative atunci când binecuvântezi pe cineva sau ceva.

Contează intenția din spatele cuvintelor, dar oricât de mică, energia acestei intenții te ajută mereu să te reechilibrezi.

Christie Marie Sheldon propune să folosim aceste afirmații, având sentimentul în suflet:

Te binecuvântez cu iubire pură și lumină.

și

Te binecuvântez cu energie pură de la Sursă.

Oricare ar fi afirmația cu care rezonezi mai tare, folosește-o ori de câte ori ai nevoie să îți crești vibrația în corp sau în jurul tău, împărțind cu ceilalți vibrații bine-făcătoare.

Îți recomandăm și: 10 citate de Christie Marie Sheldon care îți luminează sufletul

Foto homepage: gpointstudio/ Shutterstock