Celulita – poate trada adesea “manie depozitata”, dar si atasamentul sau blocarea in anumite traume si rani din copilarie, imposibilitatea de a le lasa in urma. Intampini dificultati in a progresa si in a-ti alege propria directie in viata.


Vaginita – poate trada manie/ suparare orientata catre partener de viata, dorinta subconstienta de a-l pedepsi cumva, culpabilitate sexuala. Persoana in cauza nu isi poate manifesta deplin sexualitatea ta, pedepsindu-si astfel inconstient partenerul.

Foto: Trup femeie, Shutterstock

 

Infectii urinare – arata supararea si nemultumirea, de obicei fata de sexul opus sau fata de partenerul de viata. Exista tendinta de a-i invinovati pe altii pentru nemultumirile tale sau pentru ceea ce ti se intampla.

Fibrom uterin – o lovitura pentru egoul feminin, hranirea si alimentarea unei rani cauzata de partener, imposibilitatea de a te putea vindeca si de a putea ierta.

 

“Cauzele fibromului uterin sunt: frustrarea, ruinarea, violarea dorintei sau a sentimentului de protectie, de stabilitate, de intimitate. Lipsa de recunoastere si de gratitudine din partea barbatului ii reprima femeii energia latenta care-i asigura vitalitatea, capacitatea de a se manifesta, de a se exprima, de a fi ea insasi. Consecinta in plan fizic este, adesea, tot fibromul uterin. O alta cauza a aparitiei fibromului uterin o constituie chiar reprimarea dorintei de a fi mama (de a avea un copil) din cauza conditiilor (neajunsurilor) materiale, a ambitiilor sau a obligatiilor profesionale, a dorintei de a avea libertate (pentru a calatori, a se distra etc.), a nesigurantei in casnicie, a instabilitatii (sau a inexistentei) relatiei de cuplu s.a.m.d.” (extras din cartea "Fundamentele medicinei naturale. Principii generale", Editura Deceneu, autor: Dr. Dorin Dragos)