Cum afli numarul zilei, trebuie sa aduni numerele care definesc data ta de nastere si numerele care compun ziua in care te afli. Sa luam spre exemplu, o posibila data de nastere, ziua de 4.06.1974 iar astazi este 16.09.2014.

Tot ce trebuie sa faci este sa aduni toate aceste numere pentru a obtine Numarul cosmic personal al zilei de azi:

4+6+1+9+7+4+1+6+9+2+0+1+4= 54 = 5+4 = 9

Astfel, numarul cosmic personal al zilei, pentru o persoana nascuta in data de 4.06.1974 este 9, ceea ce inseamna ca aceasta zi este ideala pentru meditatie si relaxare.

Foto: Shutterstock.com; univers, calendar, cer

Numarul cosmic personal al zilei si semnificastia energiei sale

 

Numarul zilei 1 – O zi ideala pentru a incepe proicte, pentru a initia noi lucruri, pentru a face propuneri si in general, pentru orice start.


Numarul zilei 2
– O zi ideala pentru a gasi un partener, pentru a simti iubirea si romantismul, pentru sentimente calde si pentru manifestarea afectiunii.


Numarul zilei 3 – O zi ideala pentru evenimente importante, pentru a te promova in orice fel. Este o zi buna pentru intalniri cu oameni noi.


Numarul zilei 4 – Este o zi buna pentru rezolvarea unor chestiuni personale, cum ar fi sanatatea, curatenia, lucrul la proiecte personale.


Numarul zilei 5 – Este o zi minunata pentru calatorii, aventura, demersuri de natura atletica.


Numarul zilei 6 – O zi ideala pentru a petrece timp in familie, pentru a comunica cu apropiatii. Este o zi cand poti petrece timp de calitate alaturi de cei dragi.

 

Foto homepage: Shutterstock.com; calendar, rasarit, cer, nori