Margarina


Margarina contine o cantitate substantiala de grasimi trans, care pot creste nivelul de colesterol din organism. Nutritionistii recomanda inlocuirea margarinei cu unt, pentru a limita riscul aparitiei bolilor de inima si pentru a reduce aportul zilnic de calorii.

 

Carnea de porc

 

In ceea ce priveste carnea, nutritionistii sustin ca cea mai periculoasa este cea de porc, pentru ca duce la cresterea colesterolului si poate provoaca afectiuni cardiace.

 

Produsele de patiserie

 

Produsele de patiserie au un continut caloric mare, sunt pline de grasimi si de glucide. Sub nicio forma ele nu trebuie sa devina parte a alimentatiei noastre zilnice.

 

Branzeturile

 

Branza uscata este foarte grasa, iar din aceasta cauza nutritionistii nu recomanda sa o mancam zilnic pentru ca poate creste nivelul de colesterol.

 

 

Citeste articolul integral pe 9am.ro

 

Foto homepage: Carne procesata, Shutterstock