In aceasta biografie profund inspirata, Anita Moorjani povesteste cum, dupa ce a suferit de cancer timp de patru ani, organele ei aproape ca si-au incetat activitatea, coplesite de celulele maligne care se raspandisera in intregul ei corp.

In paginile acestei carti, Anita isi povesteste copilaria traita la Hong Kong, conflictele prin care a trecut in timpul procesului de alegere a unei cariere si de descoperire a sufletului ei pereche, dar si boala care a facut-o sa ajunga in spital, unde a sfidat toate cunostintele medicale.

Facand parte dintr-o familie hindusa ce traia in mijlocul unei comunitati chineze si britanice, Anita a crescut intr-un mediu cultural conflictual, in care obiceiurile culturale si religioase se bateau cap in cap. Dupa ani de incercari de a-si gasi propria cale in timp ce incerca sa faca fata inclusiv asteptarilor celor din jurul ei, ea a trait marea revelatie - in urma unei experiente in apropierea mortii - ca puterea de a se vindeca singura se afla in interiorul ei... si ca in acest Univers exista miracole pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata pana atunci.

Cartea de fata dovedeste dincolo de orice indoiala ca noi suntem fiinte spirituale care traiesc o experienta umana... si ca suntem cu totii una.
 

Autor: Moorjani Anita

Carte aparuta la editura Adevar Divin si disponibila pe elefant.ro