Aduna cifrele numarului tau de telefon pana obtii o singura cifra. Un exemplu pentru numarul 0721 921 111: 0+7+2+1+9+2+1+1+1+1= 25; mai departe, 2+5= 7 Deci energia acestui numar de telefon este cea a numarului 7.  
 

Este un numar puternic, care te ajuta din punct de vedere energetic si te ajuta sa ii influentezi pe ceilalti. Este un bun numar pentru cei care sunt orientati catre cautarea succesului si a carierei, dar nu este un numar prea bun pentru aceia care se afla in cautarea iubirii.
 

Numarul 2  

Acest numar este romantic si perfect pentru oamenii care sunt in cautarea iubirii. Acest numar influenteaza calitati benefice pentru dragoste, te insoteste cu o energie a tactului, diplomatiei si afectiunii. Este un numar foarte potrivit pentru persoanele puternice, care au opinii ferme.

  Numarul 3


Numarul 3 vorbeste despre creativitate si amuzament. Se potriveste artistilor, muzicienilor si tinerilor. Ii ajuta in procesul lor inspirational, pentru originalitate si popularitate. Nu se potriveste unei persoane ambitioase, care vrea sa isi atinga scopurile cu orice pret.

 

 

Foto main: Shutterstock.com; numere, telefon, numar de telefon