Exista superstitiosi in intreaga lume, credintele acestora fiind extrem de raspandite. Semnele rele apar peste tot. Iata care sunt cele mai populare, dar si mai interesante dintre ele:

 

10 superstitii interesante despre ghinion din intreaga lume

 

Semn rau: Pisica neagra.

 

Image © Sxc.hu

Numeroase persoane sunt de parere ca daca o pisica neagra iti taie calea, vei avea parte de ghinion. Pentru a evita sa fii influentat negativ de acest semn rau este recomandat sa faci trei pasi inapoi si sa scuipi in san.

 

Semn rau: Sa treci pe sub o scara.

 

Exista multe credinte conform carora sa treci pe sub scara este un semn rau. Superstitiosii sunt de parere ca astfel treci prin portile Iadului si iti distrugi aura.

 

Semn rau: Sa spargi o oglinda.

 

Potrivit unor credinte populare, reflectia noastra din oglinda este cea care ne adaposteste sufletul. Daca spargi o oglinda, inseamna ca iti sfarami sufletul in bucatele si iti risipesti energia. Pedeapsa? 7 ani de ghinion…

 

Semn rau: Sa versi sare.

 

Daca versi, din greseala, sare pe jos, acesta este un semn rau si prevede faptul ca te vei certa cu o persoana draga tie. Cum ii distrugi influenta negativa si scapi de ghinion? Iei intre degete putina sare varsata si o presari peste umar.

 

Semn rau: Sa calci intr-o crapatura.

 

Image © Sxc.hu

 

Semn rau: Sa fluieri in casa.

 

Daca ai obiceiul sa fluieri in casa, trebuie sa stii ca aceasta adduce ghinion. Cand fluieri intr-un spatiu inchis nu faci altceva decat sa alungi banii din casa si din buzunare. Asadar, fluieratul este un semn rau care aduce saracie.