In timp, ne schimbam ca persoane si deci ne schimbam si ideile despre viata ori perceptia asupra dragostei si a frumusetii. Totusi, dragostea adevarata ramane eterna, iar daca am experimentat-o, cu siguranta putem fi de acord cu aceasta afirmatie.

 

Image © Shutterstock - 21797347

Iata 5 secrete pe care trebuie sa le invatam si sa le acceptam pentru a ne da seama cum functioneaza de fapt dragostea adevarata:

 

Dragostea adevarata este neconditionata.

Da! Principiul de baza si cel mai important secret pe care il ascunde dragostea este faptul ca, pentru a fi magica, legatura dintre doua persoane care se iubesc trebuie sa fie neconditionata. Dragostea adevarata nu se bazeaza pe reguli sau pe conditionari ce guverneaza sentimentele, gandurile sau actiunile partenerului nostru de viata. Tocmai datorita acestui secret al iubirii, persoanele care au experimentat dragostea adevarata s-au simtit intotdeauna libere!

 

Daca iubesti pe cineva, da-i drumul. Daca se va intoarce, va fi al tau pentru totdeauna, daca nu, inseamna ca nu a fost niciodata al tau.

 

Dragostea adevarata inseamna compromis.

Image © Shutterstock - 5524348

 

Pentru a experimenta dragostea adevarata, trebuie sa ne dedicam viata celuilalt.

Atunci cand ne dedicam complet pentru binele celuilalt, vom descoperi un alt secret pe care il ascunde dragostea adevarata. Putem sa intelegem cel mai bine acest secret al iubirii exemplificandu-l. Poate ca s-a intamplat sa auzim un barbat spunand: Vreau sa imi gasesc un loc de munca platit mai bine pentru a putea cumpara o locuinta noua. Cu siguranta sotia mea va fi mai fericita intr-o casa mai mare.