7 modalitati de a trai frumos prin iubire

 

Fa acest exercitiu: stai linistit, singur, intr-o camera.

 

Daca o persoana nu poate sta linistita intr-o camera atunci cand este singura, acest lucru sugereaza ca nu se simte bine in propria piele, ca nu este confortabila cu propriul caracter. Invata sa te accepti si sa descoperi cine esti cu adevarat inainte de a te dedica sufleteste celui de langa tine!

 

Image © Shutterstock - 70502623

 

Coboara-ti asteptarile.

 

Pentru a experimenta cu adevarat dragostea neconditionata, trebuie sa iti controlezi asteptarile. Sa astepti mai putin de la persoana de langa tine, de la relatie sau de la situatie nu inseamna sa iti cobori standardele sau sa iti neglijezi valorile si telul in viata, ci pur si simplu sa inveti sa fii mai realist si sa realizezi diferenta dintre lucrurile pe care le poti controla si cele pe care nu le poti controla.

 

Fii mai nepasator.

 

Desi acest sfat poate parea absolut nebunesc, este de fapt unul dovedit stiintific. In articolul How to Love More by Caring Less din O Magazine, Martha Beck explica diferenta dintre “a-ti pasa” si “a iubi”. Grija fata de cineva demonstreaza ca esti atasat emotional nu neaparat de persoana in sine, ci mai mult de relatie, pe cand dragostea adevarata reprezinta acceptarea pura si sincera a celuilalt.

 Image © Shutterstock - 9386542