Este mai usor decat pare sa experimentam fericirea la nivelul ei cel mai ridicat! Orice ne poate induce energie pozitiva si entuziasm ne hraneste mintea si sufletul cu atitudinea corecta. Rezultatul? O viata extraordinara!

 

Iata cateva idei simple despre cum putem sa pastram constanta fericirea in viata noastra:

 

1. Poarta-te ca si cum vei avea o zi extraordinara. Daca te trezesti dimineata plin de energie pozitiva, ziua ta va fi excelenta. Cercetatorii au descoperit faptul ca desi suntem de parere ca actionam dupa cum ne simtim, de fapt lucrurile stau complet invers, schimbandu-ne atitudinea interioara in functie de ceea ce facem. Experientele demne de tinut minte ne valorifica fericirea.

 

2. Zambeste. Este chiar greu sa nu experimentezi fericirea atunci cand figura ta este vesela. Pentru a zambi chiar de la prima ora din dimineata poti sa iti lipesti pe oglinda de la baie sau de pe hol citatele favorite, poze speciale pentru tine sau chiar bancuri. Te vei umple de energie pozitiva!

 

 

4. Incearca ceva complet nou. Calatoreste undeva unde nu ai fost in viata ta. Fa ceva ce nu ai mai facut niciodata. Nu numai ca iti vei largi orizonturile, dar vei capta energie pozitiva si o vei folosi pentru a experimenta fericirea la un alt nivel. Vei reflecta mai mult asupra lucrurilor extraordinare din viata ta si vei deveni o persoana mai bogata spiritual si intelectual.