3 / 11

Cum sa obtii coafura New Garconne

Cum sa obtii coafura New Garconne: asa cum am vazut la Dsquared

 Pasul 1: Creeaza baza acestei coafurii folosind sampon si balsam pentru un par curat si ingrijit, apoi aplica spuma de par de la radacina pana la varfuri.

Pasul 2: Usuca parul spre spate si foloseste o perie lata pentru a mentine parul neted si fara prea mult volum. 

Pasul 3: Odata uscat, imparte parul printr-o carare intr-o parte, pornind din dreptul mijlocului sprancenei. Cu ajutorul periei aranjeaza parul dupa urechi, netezindu-l si fixeaza-l intr-o coada la baza capului.

Pasul 4: Fa o bucla din jumatate din lungimea parului si fixeaz-o cu o banda elastica de coada initiala. Apoi fa o alta bucla cu parul ramas si fixeaz-o la fel. In final, ar trebui sa creezi un coc in forma de funda la baza capului.

Pasul 5: Foloseste agrafe pentru a fixa coada. Firele de diferite lungimi care nu au fost prinse pot fi folosite pentru a masca partea dintre cele doua bucle.

Pasul 6: Finiseaza coafura dandu-i un aspect usor ravasit, eliberand cateva suvite din cele doua bucle si da-le volum si textura cu ajutorul degetelor.

Sfatul lui Sam: “Asigura-te ca parul este curat. Parul proaspat spalat si ingrijit este cheia unui aspect sanatos si a unei coafurii spectaculoase. ”

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri