1 / 9

Un sezon al contrastelor

Un sezon al contrastelor este cu siguranta si un sezon al juxtapunerilor in make-up, iar primavara/vara 2011 nu face exceptie. “Orice extrema are nevoie de contrabalansare: minimal vs. maximal, masculin vs. feminin” este de parere Pat McGrath, Global Creative Design Director pentru Max Factor. Maximal, cu o nota decadenta, reprezinta pentru Pat reintoarcerea la glamour - rujul rosu in tonuri diferite este accesoriul-cheie pentru Louis Vuitton sau poate avea o tenta usor dramatica la John Galliano.

Noul ideal feminin a fost conturat in culori calde in cadrul show-ului Nina Ricci; contrabalansand, Prada si Balenciaga au mizat pe look-ul masculin si au pus accent pe sprancenele bine definite si pe structura osoasa a fetei. In prezentarile Dolce&Gabanna, Bottega Venetta si Stella McCartney a dominat look-ul minimalist, natural si tineresc, designerii jucandu-se cu tonuri neutre si accente luminoase.

Volumul culorilor poate fi dat la maxim, fie ca vorbim despre vibratia luminoasa a acestora pe buzele si ochii manechinelor la Dior si Loewe, fie ca ne referim la stralucirea metalica a pleoapelor la Prada, Valentino, John Galliano si Louis Vuitton.
Inainte de a-ti alege trendul preferat, asigura-te ca tenul tau primeste ingrijirea de care are nevoie.

Foto: prezentarea de moda Nina Ricci

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri