Luna iubirii este cel mai bun moment de a sărbători iubirea în toate formele ei și de a purta pe unghii o manichiură mai specială, indiferent că ai o întâlnire de Valentine’s Day sau de Dragobete sau pur și simplu vrei să ai o zi specială acasă, în compania propriei persoane.

De aceea, în luna februarie, manichiura romantică și delicată, în nuanțe de pastel, sau cea sexy, cu roșu pasional, dar conținând motive ale iubirii precum inimioare și inimi all over sau parțial pictate/aplicate pe unghie, săruturi, flori, accente grafice (mesaje bine țintite, inițialele sau numele persoanei iubite) sau glamorous, nail art cu ștrasuri, matrițe adezive sau bijuterii prețioase de unghii aplicate, a devenit deja una tematică și specifică acestei perioade.

Roșul este o culoare puternică ce denotă senzualitate și elegantă, în timp ce nuanțele pastelate precum verde mentă, galben pai sau lămâie, bleu ciel ciel, roz fondant și dulce inspiră romantism și o delicatețe a trăirilor. Așadar, nu există o alegere greșită atunci când vine vorba de manichiura aleasă pentru a fi purtată într-una dintre cele mai speciale zile ale anului.

Creativitatea este limita atunci când vine vorba de manichiura de Ziua Îndrăgostiților și, pentu inspirație, vă propunem modele variate de unghii și manichiură în tematica iubirii: 

 

25 de modele de unghii și manichiură pentru Valentine’s Day sau Dragobete în tematica iubirii