Noul serviciu va fi disponibil pe tot parcursul anului și răspunde cererii în creștere venite din partea consumatorilor și a interesului sporit al acestora față de experiența oferită de magazinele de brand, de la consiliere și recomandări personalizate de produse și ritualuri de îngrijire, până la servicii gratuite de împachetare a cadourilor, sesiuni de machiaj, dermoanaliza tenului sau cardul de fidelitate.

„Am introdus cardurile cadou în această perioadă, pentru a veni în sprijinul consumatorilor noștri cu o opțiune suplimentară în alegerea cadourilor de sărbători pentru cei dragi. Acestea pot fi utilizate în orice perioadă a anului, pentru toate cele peste 30 de game și sutele de produse din portofoliul extins al companiei. În plus, consumatorii noștri pot opta pentru serviciul de împachetare a cadourilor, disponibil în toate magazinele Farmec și Gerovital.”, a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.  

Până pe 24 decembrie, produsele din gamele profesionale, de lux sau dermatocosmetice - Gerovital H3 Derma+ Premium Care, Gerovital Luxury, Equlibrium și Evolution vor fi disponibile cu până la 25% reducere.  

Facebook: www.facebook.com/farmec.romania

Instagram: www.instagram.com/gerovital.romania    

Tiktok: www.tiktok.com/@gerovital.romania  

Site şi magazin online: www.farmec.ro