Samponul natural Gamarde este disponibil la eMAG

Sampon natural pentru stralucire cu extract de aloe vera si proteina din grau

Samponul natural pentru stralucire infrumuseteaza si ilumineaza firul de par Acest sampon natural face parul sa straluceasca datorita proprietatilor extractului de aloe vera si proteinelor din grau. Apa termala calmeaza si protejeaza scalpul Parul devine stralucitor si usor de coafat. Sampon natural indicat pentru toate tipurile de par.

Utilizare:

    Aplicati pe parul umed; Masati pentru a forma spuma; Clatiti cu apa din abundenta; Pentru un par matasos, aplicati Balsam de par natural


Ingrediente active 100% naturale:

    Apa termala: calmanta, dermo-protectoare , bogata in sulf; Aloe Vera: confera suplete, catifelare; Otet de cidru: asigura stralucire; Musetel: confera stralucire si luminozitate; Ceai verde: anti-oxidat, cu efect de catifelare; Proteina de grau: protejeaza, confera suplete.

Samponul Lavera este disponibil la Vegis.


Sampon Bio Pentru Ingrijirea si Repararea Parului

Samponul contine extracte organice de trandafir si keratina din legume ce netezeste structura firului de par. Pentru un aspect sanatos si catifelare vizibila. Agenti de sp lare din nuc de cocos si zah r curata parul deteriorat foarte usor.Extractul de trandafir organic: are un efect intens de hidratare.

Uleiul organic de nuci de macadamia ofera catifelare parului.

Complex de keratina din legume: ridichi si trei culturi bogate în proteine (porumb, grau, soia) netezeste structura firului de par.


 

Samponul organic antimatreata este disponibil la Plantum

Sampon antimatreata 100% organic, cu extract de Arbore de Ceai din Australia

Tea australian Arbore Anti - Matreata este ideal pentru cei care se confrunta cu probleme ale scalpului deoarece combina proprietatile antiseptice ale Tea Tree Oil cu Piroctone Olamine, un agent anti- matreata pentru piele. Acest tratament ajuta la mentinerea parului sanatos, puternic si stralucitor hranind si hidratand scalpului.

Originar din zone ale Australiei si din Papua Noua Guinee, arborele de ceai era folosit ca planta medicinala de catre unele triburi aborigene inca dinaintea venirii colonistilor albi.

Acest arbust vesnic verde are scoarta palida, asemanatoare hârtiei, si frunze inguste si ascutite. Vara, poarta spice dense de flori albe, neobisnuite, ca penele, urmate de capsule lemnoase cu seminte, in forma de cupe.

In scop terapeutic sunt utilizate frunzele si ramurelele.

Frunzele si ramurelele emana un miros caracteristic de ceai când sunt strivite. Acestea se distileaza si sunt folosite la prepararea unui ulei esential care se aplica topic sau este incorporat in creme, unguente si alte produse de acest tip.

Exista peste 60 de specii diferite de arbore de ceai originare din Australia, insa Melaleuca alternifolia este vestit pentru uleiul sau esential.
 

Beneficii:

    calmeaza scalpulul capului, oferindu-i protectia necesara; regleaza nivelul de sebum la nivelul scalpului; indeparteaza senzatia de mancarime a scalpului; hraneste si intareste parul, conferindui un aspect, natural si stralucitor; contine 100% ulei din arbore de ceai; Samponul este natural, nu contine parabeni sau SLS Formula creata special pentru indepartarea matretei: combina proprietatile antiseptice ale uleiului din arbore de ceai cu actiunea mai blanda a unui agent care actioneaza impotriva matretei; Este un tratament intensiv pentru par si scalp care te ajuta sa ai un par puternic, plin de vitalitate, sanatos si hidratat Ideal pentru scalp uscat, sensibil sau cu probleme Confera protectie impotriva matretei si lasa o senzatie de prospetime si relaxare, dupa utilizare; Potrivit pentru toate tipurile de piele; Are proprietati antibacteriene si purifiante, elimina infectiile mentinand parul puternic si stralucitor.

Samponul balsam este disponibil la eMAG

2 in 1: Sampon si Balsam cu Ulei de Canepa si extract din fructe de afine

Samponul Dr organic remineralizeaza, regenereaza si hidrateaza.

Cu ingrediente bioactive, naturale si organice: ulei seminte canepa, suc aloe vera, extract hamei, extract hibiscus, extract coada calului, extract fructe afine, extract flori soc, pentru restul ingredientelor vezi ambalaj Fara parabeni, SLS, coloranti artificiali. Netestat pe animale. Potrivit pentru vegetarieni si vegani.

Uleiul de canepa descris ca cel mai echilibrant ulei al naturii este bogat in acizi grasi esentiali Omega 3, 6 si 9, ideali pentru un par sanatos. Combinatia acestui ulei cu ingredientele bioactive si organice din plante, inclusiv extractul din fructe de afine, imbogatita cu aminoacizi reda parului aspectul sanatos, lasandu-l fortifiat si revitalizat.

Samponul pentru stralucireeste disponibil la Vegis

Sampon Pentru Volum Si Stralucire

Te expui la cantitati mici de compusi cancerigeni? In fiecare zi, an dupa an? Nu, multumesc! Dar de unde sa incep? Cu capul, desigur!


Prin spalarea parului cu sampon ATTITUDE cu ingrediente naturale necontaminate. Obtineti stralucirea pe care o meritati, fara compusi cancerigeni in produse, cum ar fi 1,4-dioxan sau oxid de etilena.

Fa-o pentru tine! Samponul volum & stralucire Attitude este realizat din cele mai bune ingrediente naturale, fara chimicale toxice.


CARACTERISTICI:
• Nu continw ingrediente cancerigene (ingredientele selectate nu sunt mentionate in Categoria IARC 1 & 2).
• Fara 1,4 Dioxan si Oxid de etilena, testate de laborator independent.
• Certificat eco-friendly de EcoLogo, certificarea cea mai recunoscuta in America de Nord.
• CO2 neutru: nu contribuie la schimbarile climatice.
• Pe baza de legume si biodegradabil (OECD 301).
• Parfum obtinut din ingrediente naturale, hipoalergenic,care respecta standardele IFRA (International Association Fragrance).
• Parfumuri fara compusi CMR (cancerigeni, mutageni sau toxici pentru reproducere)
• Nu a fost testat pe animale.
• Produs vegan.
• Sigur pentru fosa septica.
• Fabricat in Canada.

Samponul cu unt de Monoi este disponibil pe site-ul Sabon

Sampon imbogatit cu planta Inca Inchi si unt Monoi

Green Rose este un sampon de par hranitor, fara SLS, parabeni si sare. Cu un complex puternic de ingrediente care curata, hranesc scalpul si mentin parul stralucitor si protejat. Imbogatit cu planta Inca Inchi care contine omega 3, 6 si 9 si vitamina E, si cu unt Monoi combinat cu ulei de nuca de cocos.

Aplicati pe parul umed, masati si apoi clatiti.

Potrivit pentru toate tipurile de par si pentru utilizare zilnica.
 

Samponul regenerant este disponibil pe site-ul Republica Bio

Sampon Nutritiv si Regenerant

Acest sampon a fost rasplatit cu premiul pentru cel mai bun sampon certificat ecologic in cadrul Cosmopolitan Beauty Awards, 2013.

• Samponul nutritiv si regenerant este un produs cosmetic natural in intregime, care spala delicat si regenereaza parul uscat sau deteriorat.

• Formula cu urzica si gutuie baltica, ingrediente naturale, combate devitalizarea, ajuta la prevenirea casarii firului de par si aparitia varfurilor degradate.

• Poate fi folosit si de catre persoanele care aleg un mod de viata vegan.

• Nu contine gluten.

• Alegand Madara, alegeti produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea dumneavoastra!

• Zane, Lotte, Paula si Liene, fondatoarele in curand legendarei marci Madara, au creat un produs fara parfumuri si fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.
Proprietati

• Samponul este recomandat pentru parul uscat si deteriorat dar recomandam folosirea lui si celor care doresc sa evite aceste neplaceri.

• Urzica este recunoscuta in popor pentru capacitatea ei de a stopa caderea parului, dar si de a grabi procesul de regenerare. Este o sursa bogata de vitamina A si E, contine si minerale valoroase care hranesc si protejeaza pielea si intaresc radacina parului.

• Gutuia baltica este bogata in vitamina C, revigoreaza si hidrateaza, imbunatateste circulatia la nivelul scalpului, confera stralucire.
 

Samponul bio reparator cu ulei de argan este disponibil la eMAG

Sampon BIO reparator cu ulei de argan

Acest sampon reparator cu ulei de argan pentru par vopsit si deteriorat.

Extractul de radacina de brusture revigoreaza parul fragil si degradat si il face neted si elegant. Datorita compozitiei bogate in ulei de argan, samponul reparator eubiona ingrijeste eficient scalpul si ofera o foarte buna refacere nu doar a scalpului, ci si a firului de par.

Complexul de ingrediente active pretioase - intre care extractul de samburi de caise - contribuie la desavarsirea ingrijirii parului dumneavoastra. Poate fi utilizat in fiecare zi.

NU CONTINE PEG, coloranti artificiali, parfumuri sintetice si conservanti.


Produs certificat ECOCERT.

Foto homepage: Syda Productions /Shutterstock.com