La inceput a fost iubire pura si nevinovata ca intre adolescenti, apoi pasiune, dupa care s-a instalat o perioada de instrainare unul fata de celalalt. Cand zile buna, cand zile rele, nu mai intelegi nimic, nu-i asa?

De-a lungul unei relatii sunt multe zile de miere si de fericire, dar sunt si unele zile cu neintelgeri si certuri. Oare asa patesc toate cuplurile care au o relatie de un anumit timp sau sunteti doar voi doi cei care traiti o poveste de dragoste cu nabadai? Relatiile amoroase tin de mai multe aspecte printre care enumeram: nu trebuie uitat faptul ca fiecare dintre noi este o individualitate cu nevoile, energia si echilibrul sau, peste acestea apar nenumaratele conjuncturi prin care treceti, pe care nu le puteti controla. In afara de acestea nu trebuie sa uitam de schimbarile atmosferei si de anotimpurile de peste an caci si ele ne infruenteaza in momentul respectiv.


Cand va distantati?

Indepartarea dintre voi intervine atunci cand iti dai seama ca nu il mai recunosti pe acest personaj. Te indoiesti de cuvintele si afirmatiile lui, te indoiesti ca mai vrea aceleasi lucruri de la viata ca si tine, aceleasi enuntate la inceputul relatiei voastre.

Un articol de Larisa