Exista o perceptie comuna conform careia tot ce este sanatos nu este atat de gustos. Ei bine, te invitam sa spulberam impreuna acest mit pe site-ul www.aptanutricia.ro si in acelasi timp sa le ajuti pe celelalte mamici care alapteaza sa le ofere puilor lor un lapte sanatos si hranitor. Cum poti face asta?


O reteta sanatoasa si savuroasa merita un premiu pe masura, nu? Asa ca pe primele 7 castigatoare, in functie de punctajul obtinut, le asteapta seturi de vase Delimano si Tefal, in care pot gati cele mai bune si hranitoare retete pentru mamele care alapteaza. Iar, pentru a te ajuta sa obtii reteta perfecta pentru o mama care alapteaza, iti punem la dispozitie NutriPlan pentru inspiratie si sfaturi privind dieta mamei pe perioada alaptarii. Daca nu te numeri printre cele 7 norocoase, nu-i nimic. Iti punem la dispozitie premiul de popularitate, constand intr-un storcator de fructe Delimano. Tot ce iti trebuie este un numar cat mai mare de voturi.


Suna delicios, nu? Ei bine, atunci te invitam pe www.aptanutricia.ro/parinti/totul-despre-alaptare/delicios-si-sanatos/concurs sa imbini utilul cu placutul si sa fii recompensata pentru asta. O dieta sanatoasa, echilibrata, dar si gustoasa in perioada alaptarii il va ajuta pe micutul tau sa beneficieze de un izvor de sanatate inca din primele 1000 de zile.