Va invitam sa cititi astazi un text foarte emotionant si popular pe care l-am descoperit aruncand un ochi in cultura cea vasta a internetului. Autorul textului este anonim.

Conversatia unui nou-nascut cu Dumnezeu

-Un nou-nascut l-a intrebat pe Dumnezeu: “Ei imi spun ca o sa ma trimiti pe pamant maine, insa cum o sa traiesc eu acolo daca sunt atat de mic si de neajutorat?...” 

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa te astepte si o sa aiba grija de tine.”

-Copilul a intrebat in continuare: “Dar aici, in Rai, nu trebuie sa fac nimic decat sa cant si sa zambesc pentru a fi fericit…”

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa cante pentru tine si o sa si zambeasca pentru tine. Si o sa simti dragostea ingerului tau si o sa fii foarte fericit.”

-Copilul a intrebat iarasi:  “Si cum sa fiu capabil sa inteleg ceea ce oamenii vorbesc cu mine daca nu cunosc limba?”

-Dumnezeu a spus: “Ingerul tau o sa-ti spuna cele mai frumoase si mai dulci cuvinte pe care o sa le auzi vreodata, si, cu multa rabdare si grija, ingerul tau te va invata cum sa vorbesti.”

-“Si ce o sa fac cand o sa vreau sa vorbesc cu tine?”

-Dumnezeu i-a raspuns: “Ingerul tau iti va impreuna mainile si te va invata cum sa te rogi.”

-“Cine ma va proteja?”

-Dumnezeu i-a raspuns iarasi: “Ingerul tau te va apara chiar daca acest lucru inseamna sa-si riste viata.”

-“Dar o sa fiu intotdeauna trist fiindca nu o sa te mai vad....”

-Dumnezeu a spus:  “Ingerul tau o sa vorbeasca intotdeauna cu tine despre Mine. Te va invata modalitatea de a te intoarce la mine, chiar daca o sa fiu intotdeauna alaturi de tine.”

-In acel moment era multa pace in Rai, insa se puteau auzi vocile de pe pamant. Copilul a intrebat in graba: “Doamne, daca trebuie sa plec acum, spune-mi, te rog, numele ingerului meu.”

-Dumnezeu a spus: “O sa-i spui MAMA.”

 

Foto homepage si interior: Depositphotos