2 / 6

Continentul placerii

America de Sud

Pentru cei cu suflete calatoare, America de Sud reprezinta vacanta vietii. Brazilia sau Argentina sunt doua dintre cele mai uimitoare tari din lume - peisaje superbe, orase incredibile, oameni colorati si hoteluri superbe, scrie 101holidays.co.uk.

Rio de Janeiro din Brazilia este cunoscut ca "Orasul Superb". Nu este nimic acolo care sa nu te faca sa exaltezi, scrie site-ul Loneley Planet. Orasul este flancat de munti maiestosi, are plaje cu nisip alb iar padurile tropicale strajuiesc in fata unei mar albastre.

Mai mult decat atat, brazilienii sunt foarte sexy, mai scrie site-ul de calatorie. Vizitatorii pleaca de aici, loviti parca de atingerea Paradisului, in ritmuri de samba.

Vestitele plaje Copacabana si Ipanema, cafenelele si barurile sunt populate de brazilieni carora li se spune cariocas, veseli si fara griji. Brazilienii sunt cei care invata intreaga lume viata fericita, fara griji.

Argentina este de asemenea o tara magnet pentru toti visatorii: peisaje superbe, orase cosmoploite, o cultura plina de viata... tango - un Paradis al calatorilor!

Intreaga America de Sud este o destinatie de vacanta mirifica!

Milonga in Buenos Aires (de L.A.Shooter)


Foto st. - Rio de Janeiro: over_kind_man

 

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri