Toți cei care aleg opțiunea Day Ticket își vor putea alege ziua în care să participe la festival și să trăiască experiența Neversea, alături de Dj-ii și artiștii preferați, anunțați pentru ziua respectivă. 

 

LIL UZI VERT urcă pe scena principală NEVERSEA vineri, iar J BALVIN va face un super show pe mainstage, duminică 

Printre artiștii care vor urca în fiecare zi pe scena principală a festivalului se numără: 

JOI, 6 IULIE: Lil Uzi Vert, Alok, Timmy Trumpet

VINERI, 7 IULIE: Steve Aoki, Lil Pump, Claptone, Morten, Tujamo  

SAMBATA, 8 IULIE: Lost Frequencies, Don Diablo, CKay, Vini Vici

DUMINICA, 9 IULIE: J Balvin, Paul Kalkbrenner, Salvatore Ganacci

Fanii pot urmări canalele oficiale de comunicare ale festivalului pentru a afla în premieră numele care urcă pe scenele festivalului în fiecare zi. Pentru fanii care vor să se bucure de întreaga experiență a festivalului NEVERSEA, biletele și abonamentele de festival sunt disponibile pe site-ul oficial, iar prețurile acestora vor crește începând cu data de 6 iunie 2023. 

Festivalul NEVERSEA se află la ediția aniversară, iar organizatorii promit ca fiecare zi va fi cu adevărat memorabilă. Show-urile artiștilor și DJ-ilor de top, la nivel național și internațional, se vor împleti cu momente speciale, decoruri spectaculoase și multe alte surprize, pentru ca experiența fiecărei zile să fie o poveste completă la malul Mării Negre. 

Festivalul NEVERSEA 2023 are loc între 6 și 9 iulie, pe plaja Neversea din Constanța. Întreg lineup-ul anunțat până acum, precum și biletele și abonamentele sunt disponibile pe neversea.com.