Michelle Obama a împlinit 58 de ani, prilej cu care multă lumea s-a înghesuit pentru a îi transmite urările de bine. Fostul președinte al Statelor Unite, Barack Obama i-a transmis la rândul lui un mesaj emoționant soției sale și a numit-o "cea mai bună prietenă a lui."

"La mulți ani, Michelle. Iubirea mea, partenera mea, prietena mea cea mai bună…", a scris Barack Obama în dreptul fotografiei pe care a postat-o pe social media. Cei doi sunt înfătișați într-o ipostază tandră, bucurându-se de un apus de soare, de pe o plajă din Hawaii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

 

Barack Obama nu este la prima postare de acest gen pe rețelele de socializare și nu s-a sfiit niciodată în a-și ascunde iubirea față de partenera sa de viață. Acum doi ani, atunci când cuplul a împlinit 28 de ani de căsătorie, fostul președinte al Statelor Unite a scris un mesaj cu dedicație pentru cea care i-a fost alături necondiționat în toți acești ani.

"În ciuda a tot ceea ce se întâmplă, am vrut să iau o pauză și să îi urez aniversare fericită iubirii vieții mele. Fiecare zi petrecută alături de @MichelleObama mă face să devin un soț mai bun, un tată mai bun, și un om mai bun”, a scris Barack Obama pe rețelele sociale.

Ulterior, și Michelle Obama i-a răspuns soțului ei în aceeași manieră: "28 de ani alături de el. 💕 Îl iubesc pe @BarackObama pentru zâmbetul lui, pentru caracterul lui și pentru compasiunea sa. Sunt atât de recunoscătoare că îl am ca partener. Te iubesc, Barack."