Adda are o familie frumoasă și unită, cu care se laudă cu fiecare ocazie. Artista nu are nevoie de prea multe cuvinte pentru a le arăta celor dragi cât de mult ține la ei, iar un simplu "Te iubesc" înseamnă mai mult decât orice pentru apropiații vedetei.

Astăzi este o zi mare pentru Adda, asta pentru că este ziua mamei sale, care împlinește vârsta de 51 de ani. Artista a postat câteva imagini cu cea care i-a dat viață și i-a scris un mesaj scurt, dar emoționant, care sigur a ajuns la inima celei care i-a dat viață. Mai mult, internauții au fost surprinși să vadă ce tânără este mama artistei și i-au adresat mii de urări uneia dintre cele mai importante persoane din viața Addei.

"La mulți ani, mama mea frumoasă! Te iubim!" a scris Adda pe pagina ei de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADDA (@addabaladda)

 

Mama artistei și-a făcut primul tatuaj la 50 de ani

Mama Addei nu este doar o mamă și o bunică tânără, ci și o femeie foarte cool. Artista a vorbit despre surpriza pe care i-a făcut-o mamei sale anul trecut, cu ocazia zilei sale de naștere.

"La 18 ani, cand mi-am facut primul tatuaj, tata nu a vorbit cu mine o saptamana, mama da, dar putin. Cand mi l-am facut pe al-2 lea, nu au vorbit nici unul cu mine! 🙈 Apoi le-am facut pe urmatoarele si mi-au spus ca sunt frumoase si ca vor si ei dar n-au curaj.😂 Ma bucur ca au inteles ca tatuajul, daca te reprezinta si are mesaj si substrat, inseamna arta! Acum ceva timp m-am trezit cu poze pe whatsap de la mama in care imi arata modele de tatuaje si mi-a zis ca si-ar dori ca la 50 de ani sa isi faca unul. Asa ca, i-am facut surpriza! Maine e ziua ei!”, a scris Adda anul trecut pe social media.