Rona Hartner este una dintre actrițele care are mii de susținători, iar aparițiile sale sunt îndelung apreciate. Vedeta are o charismă aparte, asta și datorită faptului că emană multă bună dispoziție. Rona a dat dovadă întotdeauna de sinceritate și a vorbit deschis despre orice subiect, indiferent cât de sensibil este.

Recent, vedeta a declarat că nu ar apela niciodată la intervențiile estetice și că frumusețea se exprimă prin credință. Ea a vorbit despre trend-ul de a avea un ten asemănător unei "păpuși de porțelan" și este total împotriva acestor lucruri.

"N-aș vrea să-mi fac niciodată. Fața unui om reprezintă și starea lui de spirit, nu putem să fim păpuși de porțelan. Pentru mine chestia asta nu e naturală. Trebuie să exprimi ceea ce trăiești, să știe lumea când te simți mai bine, mai rău. Artăm bine când ne uitam înspre Dumnezeu." a declarat actrița pentru Antena Stars.

Sursă foto: Facebook

Rona Hartner, ten de adolescentă

Vedeta a declarat cu mândrie că la cei 48 de ani pe care îi are chipul ei este curat și nu are deloc riduri. Rona Hartner apelează la câteva trucuri menite să o ajute să se mențină veșnic tânără. Ea folosește o cremă de față, pe care și-o aplică o dată la două zile și apelează, cât de des posibil, la apa termală și uleiul de argan pentru curățarea și hidratarea în profunzime a feței.