Elena Gheorghe este una dintre cele mai de succes artiste din România, însă ceea ce puțini admiratori de-ai vedetei știu, ea este și o gospodină în toată regula. Artista încearcă să prepare în casă cât mai multe preparate și ocolește, pe cât posibil, tot ce este artificial din comerț.

Astfel, Elena Gheorghe le-a demonstrat internauților că are talente ascunse și în bucătărie. Recent, vedeta le-a arătat urmăritorilor ei de pe Instagram cum prepară ea celebra foccacia cu măsline. Cum artista ține la silueta sa, Elena Gheorghe a optat pentru varianta fără gluten a preparatului.

Ingrediente:

    făină fără gluten

    drojdie fără gluten

    o linguriță de sare

    o linguriță rasă de zahăr

    ulei

    apă călduță

    măsline

    rozmarin

Mod de preparare:

Într-un bol încăpător se adaugă făina, drojdia fără gluten, linguriță de sare și lingurița rasă de zahăr.
Ulterior se adaugă uleiul și apa călduță, iar preparatele se amestecă bine până când se omogenizează. Preparatul se lasă 25 de minute la dospit, iar apoi se întinde într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Urmează să fie adaugate maslinele și rozmarinul deasupra, iar apoi se bagă la cuptor până când se rumenește. 

Elena Gheorghe este foarte atentă cu alimentația sa, astfel că vedeta a mai postat o altă rețetă a unui preparat pe care îl consumă în mod frecvent. De această dată este forba despre sucul de țelină pe care îl bea în fiecare dimineață. Se pare că sucul preferat de Elena are numeroase beneficii și conține multe vitamine și antioxidanți necesari pentru buna funcționare a organismului.