Feli Donose este una dintre cele mai îndrăgite artiste autohtone. Vocea inconfuntabilă, dar și felul jucăuș de a fi o fac pe artistă să aibă mulți admiratori care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Cum artista are o legătură strânsă cu prietenii ei virtuali, Feli a avut curajul să posteze o fotografie mai deosebită, de data aceasta fără pic de machiaj pe chip și fără filtre. Fanii artistei i-au admirat frumusețea naturală și au încurajat-o să mai posteze astfel de fotografii în viitor. 

Cu un ten impeciabil și cu o privire pătrunzătoare, artista a reușit să cucerească definitiv inimile internauților.

"Realitatea fără filtru. Am o stare de fericire, dar sunt și obosită." a scris Feli pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Feli vrea să adopte un copil

Feli este o mămică extrem de fericită și împlinită. Așadar, având-o pe micuța Luna, artista s-a gândit la încă un copilaș pentru a-și întregi familia. Cu toate acestea, ea a declarat că se gândește la adopție, însă are unele temeri care o fac să amâne această decizie.

"Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă. E foarte „risky”. Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo." a mărturisit Feli în podcastul lui Horia Brenciu.