Loredana și Nick Casciaro au fost câștigătorii ultimului sezon X Factor. Între cei doi artiști a existat mereu o chimie aparte, lucru care s-a putut observa și pe scena concursului. Loredana și elevul ei au făcut echipă bună la X Factor, dar au rămas și prieteni foarte buni înafara competiției. 

Cei doi, alături de un grup de prieteni de-ai Loredanei au pășit în noul an cu zâmbetul pe buze, într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Brașov. Vedeta s-a filmat pe pârtia de ski alături de Nick și i-au salutat entuziasmată pe fanii celor doi.

La rândul lui, Nick Casciaro s-a filmat dansând cu Lori, iar fanii au observat că prietenia celor doi este una extrem de strânsă. Ulterior, artistul din Italia a luat masa cu cea care l-a propulsat pe culmile succesului, dar și cu prietenii ei. La finalul unei zile încărcate, Nick a susținut un mic recital la hotelul unde este cazat.

Nick Casciaro, marele câștigător al sezonului 10

Nick Casciaro a câștigat marele trofeu al sezonului 10 X Factor și a plecat acasă cu 50.000 de euro. Piesa "Time of my life", interpretată cu Loredana în marea finală i-a cucerit iremediabil pe telespectatori care l-au votat în număr mare pe tânărul artist.

Câștigătorul X Factor are 31 de ani și s-a născut în Bolzano, Italia. Tânărul este pasionat de mic copil de muzică, dar a cochetat și cu lumea sportivă, practicând de-a lungul timpului fotbal, rugby și patinaj pe gheață.