Aishawarya Rai a împlinit 48 de ani, însă nimeni nu i-ar da mai mult de 20! Frumoasa actriță de la Bollywood cucerește în continuare oamenii din întreaga lume cu farmecul ei. Aishawarya este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AishwaryaRaiBachchan (@aishwaryaraibachchan_arb)

 

Actrița s-a căsătorit în anul 2007 cu colegul ei de scenă, Abhishek Bachchann și au împreună o fetiță în vârstă de 10 ani. 

"Dragostea vieții mele, Aaradhya, îngerul meu … Te iubesc etern, infinit și necondiționat. Îți mulțumesc ție și mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis iubire, binecuvântări și urări azi." a scris frumoasa vedetă pe social media cu ocazia aniversării fiicei ei.

Viața actriței 

Aishawarya era încă în liceu atunci când și-a început cariera de model. A apărut în câteva reclame tv, apoi s-a înscris în concursul de frumusețe Miss India, unde a câștigat locul doi. În 1994, actrița a devenit MIss World și și-a început cariera ca actriță în filmele de la Bollywood, alături de actori mari ca Salman Khan.

Cele mai de succes producții în care a jucat sunt Mohabbatein(2000), Dhoom 2(2006), Jodhaa Akbar(2008), Enthiran(2010) și Ae Dil Hai Mushkil(2006).