Evenimentul din acest an va pastra neschimbat formatul editiei 2015, in ceea ce priveste regulamentul, deoarece s-a dovedit a fi cel mai eficient, dar si cel mai apreciat de catre participanti:

- 4 categorii de participanti : Open Fete, Open Baieti, Rookie Fete, Rookie Baieti
- 2 probe: escalada si bouldering, desfasurate in zile diferite,
In calificari, participantii vor fi impartiti in 2 serii, iar timpul alocat fiecarei serii va fi de 4 ore
- Finale pentru fiecare proba, doar pentru categoriile Open Fete si Open Baieti, desfasurate la finalul fiecarei zile.
- In clasamentul general (care va cumula rezultatele celor doua probe: escalada & bouldering), cel in baza caruia se vor acorda si premiile in bani, vor intra doar cei care participa la ambele probe.

Detalii decomplete si inscrieri pe: www.verticalstep.ro

Streaming live pe: www.eclimb.ro.

Kit-ul de participare va include: tricoul evenimentului, fructe, batoane proteice.

Ca in fiecare an pregatim si cateva extensii ale peretilor de escalada: structura de boulder va fi marita, la fel si tronsonul de escalada din fundalul salii. Avem muuulte prize noi, iar supra-etajarea este finalizata, ceea ce inseamna mai mult spatiu si confort pentru participanti si spectatori. In plus, Catalin Iorga va astepta la cabinetul de masaj situat la etajul 2 al supra-etajarii, pentru a va relaxa musculatura.

Sambata seara, dupa finala de bouldering, vor fi decernate si Premiile pentru Greuceanu, proiectul pe care l-am demarat in acest an si prin care ne dorim sa sustinem si sa incurajam practicarea escaladei sportive de performanta.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului