Saptamana aceasta pe MovieBox.ro va dau intalnire actori cu noi aparitii cinematografice, povesti de pe platourile de filmare si informatii proaspete din vietile personale ale starurilor. Nu ca ne-am petrece timpul uitandu-ne pe gaura cheii – dar, de exemplu, niste poze cu aschiutele gemene din trunchiul Brangelinei sunt de domeniu public si pe toate standurile, in schimbul unei sume record de milioane de dolari. Sa ne-nfruptam si noi, deci!   

Aveti stiri berechet saptamana asta pe MovieBox.ro, alese pe spranceana ca sa satisfaca si pe cinefil si pe voyeur. Am aflat ca Hollywood-ul incepe sa plece urechea la anime-urile si manga japoneza, Iar cateva titluri inspirate din Tara Soarelui Rasare le gasiti in sectiunea MovieNews. Tot aici un post despre proiectele lui Terry Gilliam, care in sfarsit s-a scuturat de ghinion, in mare parte datorita unui muncitor si saritor Johnny Depp.

In plus, avem direct de la Comic-Con (festivalul din San Diego) un interviu cu minunatul Joss Whedon, creatorul serialului-cult “Buffy, spaima vampirilor”, care vorbeste despre mania lui de a spune povesti in toate mediile disponibile. Maniile lui James Franco, in schimb, sunt mai putin productive: am descoperit vreo doi piticuti cocotati pe creierul actorului, care i-au facut prezenta in ultimele sale doua filme mai putin placuta.