1 / 6

Calatorie in timp, cursa multisenzoriala

Charles Dickens a scris aceasta poveste parca special pentru film – atat este de bogata in elemente vizuale si cinematografice. Este cea mai grozava poveste scrisa vreodata despre o calatorie in timp si am vrut sa fac acest film asa cum consider ca si l-a imaginat initial autorul sau.” Robert Zemeckis, Regizor/ Producator/ Scenarist

“O poveste de Craciun”, o adevarata cursa multisenzoriala realizata in viziunea regizorului premiat cu Oscar, Robert Zemeckis, surprinde esenta fantastica a povestii clasice a lui Dickens, intr-un film eveniment, o productie 3D revolutionara.

Ebenezer Scrooge (JIM CARREY) isi incepe vacanta de Craciun cu obisnuitul sau dispret marunt, rastindu-se la functionarul sau credincios (GARY OLDMAN) si la voiosul lui nepot (COLIN FIRTH). Scrooge le arata clar ca nu are nici cea mai mica intentie de a se bucura de sarbatori si, ca intotdeauna, pleaca acasa – singur – unde se intalneste cu fantoma lui Joseph Marley, partenerul sau de afaceri, care a murit. Marley, care plateste in viata de apoi pretul pentru propria zgarcenie, spera sa il poata ajuta pe Scrooge sa evite o soarta similara si ii spune ca va fi vizitat de trei spirite. Dar cand fantoma Craciunului Trecut, Prezent si Viitor il poarta pe batranul Scrooge intr-o incursiune menita sa ii deschida ochii, dezvaluindu-i adevaruri pe care el nu prea vrea sa le accepte, acesta se vede obligat sa isi deschida inima si sa repare anii plini de rautate, inainte de a fi prea tarziu.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri