1 / 6

Bucuresti Optimist

Despre jumătatea plina a orasului. :)

Bucuresti Optimist  iti prezinta Bucurestiul asa cum de cele mai multe ori nu vrei, sau nu ai curajul sa il vezi! Cu ajutorul acestei pagini de Facebook descoperi de fapt cat de plin de farmec este orasul acesta si ca isi merita prestigiul printre vizitatorii din alte tari care poposesc pe aici. Capitala este colorata, plina de viata si populata de oameni frumosi de toate felurile, intre ei tineri pasionati si creativi. Noi credem ca aceasta pagina chiar merita fiecare LIKE!

Iata descrierea oficiala a paginii:

"Tot timpul mi-am dorit sa fiu turist in propriul oras.
Problemele si preocuparile zilnice ma fac sa parcurg orasul de cele mai multe ori cu capul in jos, foarte pe fuga, foarte des motorizat, nu mai remarc aproape nimic nou (in afara de panouri publicitare) si chiar si atunci cand incerc sa ma plimb imi este destul de greu sa intru intr-un ritm relaxat. Incerc de cateva saptamani sa iau Bucurestiul la pas, intr-un ritm cat mai lent, singur, si incerc sa-l vad ca si cum as fi un turist. Asa cum fac atunci cand sunt in vacanta vizitand orase straine.

Am inceput sa ma uit din ce in ce mai mult in sus, sa vad detalii pe care nu le vazusem pana acum sau le uitasem. Incerc sa ma departez cat pot de mult de bulevarde si sa ma pierd pe stradute cat mai mici luand spontan decizia de a coti la stanga sau dreapta.
Am hotarat sa documentez foto plimbarile mele si sa incerc sa descopar latura pozitiva si optimista a Bucurestiului.

Daca va place Bucuresti Optimist si vreti sa contribuiti cu imagini, o puteti face pe BucurestiOptimist@gmail.com."

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri