3 / 6

Bucuresti Realist

Despre jumatatea realista a orasului.

Bucurestiul este frumos oricum l-ai privi - cu optimism, sau mai pragmatic... dintr-o perspectiva REALISTA! De aceea ne place la fel de tare si pagina de Facebook Bucuresti Realist. Veti gasi de asemenea aici, un portret incitant al Bucurestiului:

https://www.facebook.com/BucurestiRealist

LIKE, pentru BUCURESTI REALIST si aceasta perspectiva inteligenta:

"Tot timpul trebuie sa fim ancorati in realitatea propriului oras.

Problemele si preocuparile cotidiene ne fac sa parcurgem orasul de multe ori privind in jos, foarte grabiti, adeseori in masina. Nu mai remarcam aproape nimic important (in afara de cearsafuri publicitare) si chiar si atunci cand incercam sa mergem la pas ne este dificil sa intram intr-un ritm normal. Aceasta pagina incearca sa ia orasul Bucuresti la picior, intr-un ritm acceptabil. Incercam sa-l vedem asa cum este, cu bune si cu rele. Asa cum fac toti cei care sunt interesati de ceea ce se intampla sub ochii lor, pe banii lor.


Trebuie sa incepem sa ne uitam din ce in ce mai mult peste tot, cu atentie sporita, sa vedem detalii pe care nu le vazuseram pana acum sau care erau ascunse.
Incercam sa ne departam cat putem de mult de abordarile idilice si fanteziste si incercam sa nu ne pierdem in mirajul spoielii de suprafata, luand spontan decizia de a sanctiona ce nu e bine. Am hotarat sa documentam foto plimbarile noastre si sa incercam sa aducem in discutie Bucurestiul realist, asa cum se prezinta el, fara menajamente si fara exagerari.


Daca va place Bucuresti Realist si vreti sa stie cat mai multi latura adevarata a orasului, promovati aceasta pagina".
 

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri