Trucuri de toamna in bucataria ta

Personalizare borcane

Personalizare borcane

1 / 4

Sfarsitul verii reprezinta, pentru foarte multe gospodine, momentul pregatirii pentru sezonul rece, muraturile, dulceata si zacusca fiind doar cateva din preparatele pe care acestea le pregatesc. Este important ca acestea sa fie nu numai gustoase, ci sa arate si bine; in acest scop, te sfatuim sa imbraci capacele borcanelor cu hartie colorata sau cu material textil. Leaga-le cu sfoara sau cu panglica si vor avea un aspect irezistibil.
Foto: Maw Broon's Home & Kitchen

Etichete borcane

Etichete borcane

2 / 4

Este important sa stii ce se afla in fiecare borcan si in ce an ai realizat produsul respectiv, iar pentru a-ti usura munca in acest sens, te sfatuim sa realizezi etichete personalizate. Etichetele le poti lipi direct pe borcane sau le poti lega de sfoara cu care ai prins materialul de deasupra capacelor. Acestea pot fi si niste idei potrivite de cadouri, urmand sa scrii pe eticheta borcanului respectiv numele persoanei careia i-l oferi.
Foto: HoneyTreeBespoke.com

Depozitare borcane

Depozitare borcane

3 / 4

Dupa ce borcanele au fost pregatite, apare problema depozitarii acestora. Sorteaza-le dupa propriile criterii si amplaseaza-le in cutii din lemn, pe care le poti vopsi cu un spray, ori in cosuri impletite. Acestea le poti aseza la vedere, pe o polita, in bucatarie sau pe balcon.Pentru a le face sa arate cat mai bine, poti scrie pe cutii ce contin.
Foto: Dobbies

Sticle

Sticle

4 / 4

In acelasi timp, aceasta perioada este o ocazie buna pentru a pregati nu numai borcane cu dulceata sau zacusca, ci si diferite compoturi si bauturi. Achizitioneaza sticle cu capace care se inchid ermetic si umple-le cu diferite sucuri naturale. De asemenea, poti pregati cateva sticle cu ulei cu diferite arome, usturoiul, rozmarinul si ardeiul iute fiind cele mai populare.
Foto: Kilner

Personalizare borcane
Etichete borcane
Depozitare borcane
Sticle

Rezumat

Daca te pregatesti pentru intampinarea sezonului rece, iata cateva trucuri la care poti apela, pentru ca borcanele tale cu muraturi sau dulceata sa arate bine.

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri