Unul din dezavantajele locuitului la bloc este faptul ca spatiul nu este suficient de mare. Astfel, incaperile capata mai multe functiuni, camera de zi fiind una dintre acestea. Livingul tinde sa indeplineasca si rolul de birou, de spatiu de joaca pentru copii si, de multe ori, si acela de dormitor. In cazul in care dispui de un living mic, este foarte important modul in care il amenajezi, cu scopul de a obtine o incapere cat mai spatioasa.

Pentru a optimiza spatiul,
Pentru ca incaperea sa nu fie aglomerata si apasatoare, renunta la obiectele care nu sunt de o importanta deosebita si opteaza pentru un mobilier multifunctional. Amplasarea mobilierului pe verticala are atat avantaje, cat si dezavantaje: incercand sa obtii cat mai mult spatiu de depozitare, risti sa aglomerezi incaperea, asadar opteaza pentru un mobilier asimetric, din mai multe polite, in care sa poti amplasa doar obiectele necesare. O comoda TV joasa, foarte lunga va conferi livingului tau un aspect modern si va adaposti si o mare parte din lucruri. Ca sa maximizezi spatiul, foloseste mobilier inteligent. Astfel, poti opta pentru o masuta de cafea prevazuta cu un sertar, taburete care au in interiorul lor spatiu de depozitare sau pe care le poti folosi si ca masuta de cafea, scaune pliante, perne in locul fotoliilor.

In ceea ce priveste
Cu un minimum de efort, indiferent de dimensiunile sale, livingul tau poate fi o incapere spatioasa si multifunctionala.

Foto 1: Living in Store
Foto 2: Nautical living