Practic: 5 idei inedite de a depozita florile

Lazi

Lazi

1 / 5

Cine a spus ca lazile nu pot fi refolosite? Utilizeaza un asemenea articol pentru a-ti planta florile preferate. Cele mici si cele care cresc sub forma de tufe sunt cele mai indicate pentru a fi amplasate intr-un astfel de vas. De asemenea, lazile sunt perfecte pentru a planta diferite mirodenii. Pentru ca lada sa arate bine, o poti vopsi sau o poti smirghelui, pentru a-i conferi un aspect rustic.
Foto: GettingPersonal.co.uk

Cosuri impletite

Cosuri impletite

2 / 5

Cosurile si cutiile impletite sunt la mare cautare de cateva sezoane, atat pentru a depozita diferite obiecte, cat si pentru aspectul lor. Acestea pot fi folosite si pentru a amplasa in interiorul lor plante. Gradina ta va capata un aspect deosebit si elegant, in acelasi timp.
Foto: Living in Store

Ceainice

Ceainice

3 / 5

O alta metoda inedita pe care ti-o propunem este sa iti depozitezi florile intr-un ceainic. Foloseste unul cu imprimeu vesel, ca sa animi spatiul respectiv. Locuinta ta va arata foarte chic si fresh.
Foto: Susie Watson Designs

Stropitori

Stropitori

4 / 5

Stropitorile pot fi folosite nu numai pentru a uda florile, ci si pentru a le depozita. Utilizeaza unele metalice, precum cele din imagine, sau unele din plastic. Nu uita sa dai cateva gauri in partea inferioara a vasului, pentru ca apa sa se poata scurge. De asemenea, ai in vedere dimensiunile stropitorii - una prea mare sau prea mica poate dauna plantei.
Foto: The Contemporary Home

Vase metalice

Vase metalice

5 / 5

Daca ai locuinta amenajata in stilul shabby chic sau stilul scandinav, atunci iti poti depozita plantele in vase metalice. Fie ca este vorba de lazi, galetuse, cutii sau ghivece, plantele tale vor arata spectaculos.
Foto: Retreat-Home Ltd

Lazi
Cosuri impletite
Ceainice
Stropitori
Vase metalice

Rezumat

Primavara a sosit, asadar este momentul sa ne bucuram si de plantele preferate. Iti prezentam 5 metode inedite de a depozita florile, pentru ca locuinta si gradina ta sa arate deosebit.

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri