Cum sa obtii un dormitor industrial

Texturi si materiale

1 / 4

Joaca-te cu texturile si cu finisajele! Un rol extrem de important intr-o amenajare industriala il joaca materialele, fie ca ne referim la cele ale pieselor de mobilier sau ale finisajelor. Metalul nu trebuie sa lipseasca din dormitorul tau, in cazul in care iti doresti unul industrial. In ceea ce priveste finisajele peretilor, cele mai populare sunt caramida aparenta si betonul aparent, pe care le poti combina cu elemente din lemn brut si din metal.

Noptiere atipice

Noptiere atipice

2 / 4

Inlocuieste noptierele cu unele mai putin obisnuite. In primul rand, opteaza pentru asimetrie. Doua piese de mobilier diferite, ce servesc ca noptiere, iti vor anima dormitorul si ii vor adauga o nota deosebita. O varianta des intalnita in amenajarile industriale o reprezinta scaunele si taburetele; de asemenea, poti opta pentru un cufar sau o valiza vintage.
Foto: Alexander & Pearl via Pressloft

Etajera

Etajera

3 / 4

Alege o etajera din lemn cu aspect uzat si cadru din metal, pentru un dormitor unic. Intrucat lemnul si metalul sunt materialele vedeta ale stilului industrial, foloseste-le de cate ori ai ocazia. O asemenea piesa de mobilier va deveni punctul focal din incapere si te va ajuta sa iti depozitezi cartile preferate si diferite alte obiecte.
Foto: Hampshire Furniture Ltd via Pressloft

Corpuri de iluminat

Corpuri de iluminat

4 / 4

Nu in ultimul rand, nu uita sa adaugi niste corpuri de iluminat metalice. In zona patului, ca alternativa a des intalnitelor veioze, iti recomandam sa alegi niste lampi de birou, pe care le poti amplasa fie direct pe noptiere, fie le poti prinde in perete. O alta optiune este sa optezi pentru niste lampi metalice suspendate sau becuri decorative, pe care sa le amplasezi deasupra noptierelor, dar la inaltimi diferite.
Foto: Made With Love Personalised Card Boutique via Pressloft

Texturi si materiale
Noptiere atipice
Etajera
Corpuri de iluminat

Rezumat

Un dormitor in stilul industrial este unul atipic, dar care se remarca prin personalitate si prin originalitate. Adaugand cateva elemente, vei reusi sa iti amenajezi propriul dormitor industrial.

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri