Secretele alegerilor cromatice: Ce dezvaluie culorile livingului despre personalitatea ta?

Living galben

1 / 5

Daca ti-ai amenajat livingul in galben deschis, inseamna ca esti o persoana energica si ca realizezi ceea ce iti propui cu mult entuziasm. Iti place sa iti creezi propriile reguli si esti foarte dinamica si comunicativa.

Living roz

2 / 5

In cazul in care te atrag nuantele puternice de roz, inseamna ca esti o persoana temperamentala si furtunoasa, careia ii place sa fie in mod constant in cautarea de noi experiente. Te plictisesti destul de usor de mediul din jurul tau si urmaresti sa te reinventezi.

Living albastru

3 / 5

Culoare rece, albastrul calmeaza si linisteste. Esti o persoana pozitiva si loiala si crezi cu tarie in lucrurile pe care le realizezi, ceea ce contribuie la succesul lor. Te dedici lucrurilor pe care le faci si nu fugi niciodata de responsabilitati.

Living maro

4 / 5

In cazul in care obisnuiesti sa iti decorezi locuinta in tonuri pamantii, inseamna ca iti iei in serios obligatiile. Esti o persoana muncitoare, care apreciaza respectul celor din jur. Maroul este culoarea puterii si a maturitatii.

Living negru

5 / 5

Daca te numeri printre persoanele curajoase, care isi amenajeaza locuinta in negru, atunci ai o personalitate misterioasa si puternica, dar complexa. Iti plac formalitatile, esti adepta elegantei si esti increzatoare, nefiindu-ti teama de viitor.

Living galben
Living roz
Living albastru
Living maro
Living negru

Rezumat

Te-ai gandit vreodata de ce faci anumite alegeri atunci cand vine vorba de culori? Modul in care iti amenajezi livingul, de exemplu, si culoarea pentru care ai optat dezvaluie anumite lucruri despre personalitatea ta.

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri