Pentru experienta din cele doua domenii, arhitectura si Feng Shui, Cristina se bucura de recunoastere in tari din Europa (printre care Italia, Germania, Franta, Spania), cat si in Asia (Thailanda, Singapore, China) sau Africa (Egipt), zone in care in decursul anilor a realizat proiecte de consultanta Feng Shui. Cristina Groza a si lucrat alaturi de Maestrul Lo la diferite cazuri in Singapore, Thailanda si China, unde au avut proiecte pentru diverse corporatii, lanturi de magazine sau locuinte private.

Cristina Groza este singurul specialist Feng Shui din Romania care a devenit membru AIFS (Asociatia Internationala de Feng Shui), la recomandarea Maestrului Lo.

 

Arhitect Cristina Groza

www.fengshui-bp.ro/

Expert Garbo 

 

Rolul oglinzilor in Feng Shui

Stiinta Feng Shui utilizeaza anumite obiecte considerate remedii, pentru armonizarea energiilor si inlaturarea efectului stelelor nefavorabile. Odata cu popularizarea acestei stiinte, spiritul comercial a facut sa se pastreze forma, dar sa se piarda continutul si sensul acestor remedii.


Astazi, in asa numitele magazine de specialitate intalnim un amestec cosmopolit de simboluri chinezesti, japoneze, budiste, tibetane si in general asiatice, care trec drept remedii sau amulete si pe care cei neinitiati le confunda cu adevaratele remedii ale acestei stiinte.

Obiectele-remediu in Feng Shui

Utilizarea obiectelor-remediu se bazeaza fie pe un element (fantanile arteziene pentru energia apei), fie pe anumite legende populare, cum ar fi broasca cu trei picioare sau corabia celor opt nemuritori.



Oglinzile se numara printre aceste faimoase obiecte feng shui, care au ajuns sa fie achizitionate ca amulete, insa nimeni nu prea stie exact la ce folosesc sau de ce.