In practica Feng Shui,
Fiecare culoare, Verdele atrage pacea si linistea, veselia si intelegerea si este asociat cu reintinerirea. Specialistii Feng Shui recomanda utilizarea sa in camera copiilor, in living, in bucatarie si baie. De asemenea, il poti folosi si in birou, pentru a atrage prosperitatea.

In camera copiilor, poti folosi nuante usor albastrui, care indeamna la relaxare, sau un verde mai aprins, ce va anima incaperea. Indiferent de nuanta aleasa, o poti folosi sub forma de draperii, care pot avea un model floral, lenjerie de pat, etajere si taburete verzi, sub forma de dulap cu usi verzi sau poti varui unul sau toti peretii in aceasta culoare ori ii poti decora cu un tapet cu un imprimeu vesel.

Intrucat verdele
In baie, alege nuante calde de verde praz sau de salvie, in vreme ce in living poti folosi verdele fie vopsind un perete, fie optand pentru un fotoliu verde. Draperiile, covorul si vazele verzi sunt elemente la care poti apela, daca doresti sa iti amenajezi camera de zi in aceasta culoare. Pentru a atrage belsugul si prosperitatea, amplaseaza in partea de sud-est a livingului plante luxuriante; de asemenea, se considera ca daca in est se afla bambus, toate familia va fi sanatoasa.
 
Foto 1: Out There Interiors Ltd
Foto 2: Tesco Home SS12
Foto 3: Dunelm Mill

Citeste si:  Echilibru si simplitate: Dormitorul in stil asiatic
Cum sa aduci energia pozitiva si revitalizanta in casa ta!