Trucuri magice pentru orice gospodina: Cum sa ai o masa monumentala de Revelion

Materiale textile albe

Materiale textile albe

1 / 4

Desi foarte multe persoane au, in ultima perioada, tendinta de a nu mai folosi o fata de masa, iti recomandam ca, in noaptea de Revelion, sa folosesti una; pe langa faptul ca va conferi un aspect de sarbatoare si elegant, in acelasi timp. Achizitioneaza una alba, simpla, care poate avea pe margini cateva detalii subtile. Scaunele le poti decora cu funde din satin sau organza.
Foto: Dunelm - Pressloft

Vesela

Vesela

2 / 4

La orice masa festiva, vesela este cea care va avea cel mai mare impact. Este important ca, atunci cand achizitionezi o vesela, sa optezi pentru una superioara, din punct de vedere calitativ. O ceramica buna, pe langa aspect, are avantajul de a rezista mai bine in timp. Pentru a o putea folosi la orice masa, indiferent de ocazie, alege o vesela cat mai simpla, alba; aceasta poate avea cateva detalii argintii sau aurii, pentru a-i conferi un plus de eleganta.
Foto: Dunelm - Pressloft

Lumanari

Lumanari

3 / 4

Lumanarile sunt cele cu ajutorul carora vei reusi sa creezi o atmosfera distinsa si intima, in acelasi timp. Fiind o ocazie speciala, la masa de Revelion, iti recomandam sa optezi pentru unele albe, argintii sau aurii; scoate-le in evidenta, amplasandu-le in in niste sfesnice albe sau in niste suporturi asemenea unor vaze, ce pot fi translucide sau albe.
Foto: iapetus - Pressloft

Accesorii albe

Accesorii albe

4 / 4

Pentru a avea o masa de Revelion cu tematica alba, este important ca si accesoriile sa fie albe. Astfel, alege niste servetele albe, dar din material textil, pentru o nota eleganta, flori naturale albe, aranjamente centrale alcatuite din crengi si conuri de brad vopsite alb s diferite decoratiuni de sezon. Ca accent de culoare, amplaseaza pe masa cateva crengute de brad sau de iedera.
Foto: Dunelm - Pressloft

Materiale textile albe
Vesela
Lumanari
Accesorii albe

Rezumat

In noaptea dintre ani, aranjeaza masa de Revelion in tonuri de alb, pentru un aspect monumental si impunator.

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri