Ne mandrim pentru ca Diana este colega noastra (Garbo.ro si Wall-street.ro fac parte din acelasi trust, Internet.Corp). Si in acelasi timp ne mandrim pentru ca Diana Cioltei este o tanara ce demonstreaza, prin profesionalismul ei, ca femeile au un cuvant de spus in presa, mai mult decat atat, ca ele in niciun caz nu ar trebui sa fie eludate din zona hard a stirilor.

Pentru munca ei, Diana Cioltei a primit aprecierea unanima, atribuindu-se premiul pentru cel mai bun jurnalist in domeniul financiar, atat din partea brokerilor cat si din partea publicului care i-a acordat numeroase voturi. Anul trecut, Diana a primit de asemenea, Premiul Publicului.

Gala Premiilor Pietei de Capital, organizata de Asociatia Brokerilor, a devenit un eveniment de referinta pentru piata de capital din Romania, ajungand in acest an la a noua editie.

 

 

 

 

Foto front si main: Diana Cioltei, moderatoarea conferintei  “Maturizarea pietei de capital – Intrebari si raspunsuri”, organizata de cotidianul online de business Wall-Street si casa de brokeraj Intercapital Invest.