Picturile Mariei Dermengiu, la cel mai asteptat targ de fashion din Londra

La targul Pure Lon-don, artista a prezentat 11 esarfe emblematice din colectia Exquisite sub brand-ul care a consacrat-o, Marie Nouvelle. Mai mult, Maria a completat colectia cu esarfele clasice, apreciate pe piata din Romania.

Pe parcursul anului 2015, brandul Marie Nouvelle a inregistrat o dezvoltare accentuata pe plan local. Povestea Marie Nouvelle alaturi de parteneriatele strategice incheiate i-au adus artistei Maria Dermengiu notorietate si un capital care i-au asigurat trecerea la un alt nivel al business-ului.

”Participarea la Pure London de la inceputul acestui an este o consecinta fireasca a cresterii bran-dului Marie Nouvelle. Am planificat acest eveniment inca de la jumatatea anului trecut cand am facut demersuri si pentru a face parte din incubatorul international de branduri 1MiSHAP. Noua colectie pe care am prezentat-o la targ este produsa exclusiv in Marea Britanie, iar acest lucru a adus produselor Marie Nouvelle plus valoarea necesara participarii la un astfel de eveniment. Sunt bucuroasa pentru aceasta noua etapa in dezvoltarea business-ului pe care il conduc”, a de-clarat Maria Dermengiu, fondatoarea Marie Nouvelle.

Esarfa Marie Nouvelle - The Exquisite Collection


Esarfa Marie Nouvelle - The Exquisite Collection

Stand-ul romanesc Marie Nouvelle din cadrul Pure London a avut un design simplu si elegant pentru a pune in valoare grafica si nuantele esarfelor expuse. Pe un fundal tur-coaz, accesoriile au fost sustinute de cutiile in care sunt impachetate. Astfel, Maria a ob-tinut o prezentare cat mai ampla a produselor si a elementelor care o incadreaza in zona de lux a accesoriilor.

Standul Marie Nouvelle la Londra:

 

The Exquisite Collection este varful de gama al colectiilor Marie Nouvelle. Din dorinta de a crea esarfe care se pot accesoriza usor oricarei tinute, cea mai recenta colectie aduce ca noutate tonurile neutre de alb, negru si cenusiu. Situandu-se in segmentul de lux al accesoriilor pe care le are il portofoliu, noua gama se adreseaza celor ce vad valoa-rea in fiecare detaliu, de la simbolistica si grafica printului, pana la material si cusaturi. Inspirata de stilul Bobo (Bohemian Bourgeois), relaxat si rafinat in acelasi timp, picturile imprima-te pe esarfe sunt strans legate de iconica mandala, evocand calatorii initiatice prin taramuri fer-mecate si reflexii de caleidoscop.