4 / 13

Horoscop 2010 Rac

Nu un an spectaculos sau al schimbarilor dramatice si peste noapte asa cum si-ar dori Racul, ci unul echilibrat, cu bune si rele deopotriva, placut si favorabil per ansamblu. Din punct de vedere profesional, primele 4 luni al anului vor fi o trambulina spre acumularea de noi cunostinte si o demonstratie in fata celorlalti a abilitatilor pe care le ai. In primele trei luni, este foarte probabil sa-ti schimbi locul de munca. Chiar daca noile castiguri nu vor fi tocmai pe masura asteptarilor tale, noul job te intriga. Il gasesti mai motivant decat cel anterioar, potrivindu-se de minune profilului tau de personalitate. Marea dilema a anului 2010? Pe plan personal vei fi nevoita sa iei unele decizii, nebeneficiind de sprijinul celor dragi.

Sentimental vorbind, te vei trezi prinsa in anumite situatii care cer un control mai riguros al emotiilor decat cel obisnuit. Dupa o perioada indelungata de cautari si autocautari, dupa un timp al introspectiei si al cunoasterii de sine, dupa luna Octombrie, Racii singuri sau cei divortati isi vor gasi linistea alaturi de un nou partener. Poate ca nu va fi iubirea foc pe care au avut-o si la care sperau odata, insa vor redescoperi iubirea la un nivel diferit, intr-un mod care actioneaza ca un balsam asupra inimii lor destul de incercate in ultima vreme.

Din cauza pozitiilor planetelor, racelile frecvente si accesele de tuse nu sunt excluse. Exista de asemenea si posibilitatea efectuarii unei interventii chirurgicale. Unele dintre problemele cu care Racii se vor confrunta in 2010 sunt legate de o persoana apropiata din familie, probabil mama sau tatal, dar si de achizitionarea, vanzarea sau renovarea unei locuinte. Citeste si horoscopul iubirii pentru zodia Rac

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri