11 / 13

Horoscop 2010 Varsator

Chiar daca se va confrunta cu anumite situatii pe care le-a tot evitat sau amanat pana acum, facand apel la anumite metode mai putin «pasnice», 2010 se anunta pentru Varsator un an mai luminos si mai entuziast decat de obicei. Viata sa amoroasa va evolua linistit si lin in primele trei luni ale anului, iar din septembrie, Varsatorul isi va condimenta iubirea cu multa filozofie. Din moment ce Saturn si Neptun vor intra in conflict in semnul Varsatorului, oricat s-ar stradui acesta, nu va putea sa scape de anumite dificultati care tin de viata privata. Un alt conflict intre doua planete, Marte si Jupiter, il va face pe Varsator sa fie impacientat, nerabdator, impetuos, actionand si luand decizii necugetat, sub imboldul momentului si al circumstantelor. Confortul material, linistea si relaxarea sunt cele mai importante lucruri pe care Varsatorii le au in vedere in noul an.

Anumite presiuni financiare sunt inevitabile in perioada ianuarie –mai. La un anumit moment in calendar, Varsatorul va avea sanse sa castige bani suplimentari intr-un diferit, nou dintr-un hobby mai vechi sau dintr-un job suplimentar. Banii iti intretin libertatea si independenta, insa nu sunt un scop in sine. Nu uita acest lucru, draga Varsator, in a doua jumatate a anului! In 2010 vei pune accent pe prietenie si vei simti nevoia sa ai in jurul tau prieteni si cunostinte cu care impartasesti aceleasi idealuri de viata. Sectorul profesional va ramane dinamic si iti va oferi in continuare posibilitati de a te afirma si de a veni cu idei originale, dezvoltandu-te si invatand in acelasi timp lucruri noi. Gratie unui ritm de munca intens, progresele tale profesionale vor fi vizibile. Daca ai putea insa sa eviti conflictele cu superiorii sau cu partenerii de afaceri pana pe 10 martie, ti-ai face mult bine.

Fereste-te de schimbari majore in aceasta perioada precum cele legate de locuinta si domiciliu caci sunt schimbari ce au loc sub concursul imprejurarilor si nu pentru ca ti le-ai dori cu adevarat. Nu te grabi nici cu punerea in practica a unor noi proiecte. Inainte de a incepe ceva nou, trebuie sa te asiguri ca ai lasat totul incheiat in urma. Ar trebui sa ai grija si de sanatatea ta caci la cel mai mic semn de frig te poti alege cu o raceala serioasa. Intrucat unele afectiuni mai vechi legate de stomac si de procesul de digestie recidiveaza, se cere moderatie si cumpatare atunci cand vine vorba de dieta zilnica. Influenta lui Neptun ii face pe ceilalti sa fie receptivi la gandirea ta, insa si tu, la randul tau, te lasi usor influentata de opiniile celorlalti. Citeste si horoscopul iubirii pentru zodia Varsator.
 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri