ghid pentru o viaţă împlinită

Testul TILIRR al personalitatii secrete: Ce Stapan (Avatar) al Curcubeului esti?

Testul TILIRR al personalitatii secrete: Ce Stapan (Avatar) al Curcubeului esti?

Esti pasiunea care insufleteste si da foc? Esti cea care stie sa iubeasca mai mult decat orice altceva? Esti cea care aduce zambetul si anima spiritele? Sau esti cea care vede cel mai bine atunci cand patrunde dincolo de suprafata? Ce Stapan al Curcubeului esti si ce culoare a curcubeului iti guverneaza personalitatea? In cartea fantasy 'Lords of Raibow', Vera Nazarian, castigatoare a 2 premii Nebula, ne introduce in lumea misterioasa si minunata a Curcubeului legendar. In aceasta carte, Vera Nazarian prezinta 8 tipologii ale Culorilor Curcubeului, 8 Stapani ai Curcubeului, pe care scriitoarea ii numeste Tilir.

Tilir sunt avatarii sau zeitatile ce guverneaza fiecare din culorile spectrumului, iar fiecare Tilirreh si culoare care ii este asociata reprezinta o tipologie unica de personalitate. Este drept ca in personalitatea fiecarei persoane se imbina caracteristici ale mai multor culori ale spectrumului curcubeului, insa una singura predomina, afirma Vera. Si este ESENTIAL sa-ti descoperi personalitatea primordiala. Te invitam sa faci acest test inedit si fascinant, un test cu iz de fantastic, misterios si splendid precum curcubeul insusi. Descopera adevarul secret despre personalitatea ta! Afla care este Tilirreh-ul (Avatarul) specific personalitatii tale si carui Stapan al Curcubeului ii esti asociat!

Rezultatele testului de astazi se bazeaza pe tipologiile de personalitate prezentate de Vera Nazarian in cartea sa, dar si pe informatiile prezentate pe site-ul sau oficial www.veranazarian.com. (Foto homepage: Velo Steve)

Incepe Quiz   

Trimite quiz-ul si prietenelor tale!


Separa adresele de e-mail prin virgula
Exemplu: larisa@yahoo.com, elena@yahoo.com


 

Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.